SVÍČKY

Svíčka: vůně, udržitelnost a dobrý pocit

Svět svíček je plný kouzla, útulnosti a inspirace. Svíčky nejsou jen zdrojem světla a vůně, ale také symbolem klidu a pohody. V naší společnosti VONTREE CANDLE vyrábíme svíčky, které jsou šetrné k životnímu prostředí a podporuji znevýhodněné osoby . S našimi svíčkami přinášíme do vašich domovů nejen krásné vůně, ale také kousek udržitelnosti a dobra.

darkova krabicka sojove svicky vontree candle

Sójový vosk: ekologická volba

Naše svíčky jsou vyrobeny ze sójového vosku, který je 100% přírodní. Na rozdíl od tradičního parafínového vosku, který je vyroben z ropy, sójový vosk hoří čistěji a nevytváří saze. Tento materiál je nejen šetrnější k životnímu prostředí, ale také k vašemu zdraví. Sójové svíčky hoří déle a rovnoměrněji, což znamená, že si můžete užít jejich vůni a světlo po delší dobu.

Bez vůně by to nešlo

Každá z našich svíček je pečlivě navržena a její vůni jsme vybírali dlouhé měsíce. Používáme pouze kvalitní certifikované oleje, které přinášejí čistou a autentickou vůni do vašeho domova. Ať už hledáte svíčku s uklidňující levanduli pro relaxaci, svěží citrusy pro osvěžení nebo teplou vanilku s kořením pro vytvoření útulné atmosféry, v naši nabídce si vyberete.

IMG_0208_1

Design: krása v každém detailu

Naše svíčky nejsou jen voňavé a ekologické, ale také designové. Spolupracujeme s talentovanou malířkou, která má tělesný handicap a maluje svými ústy. Každá svíčka z Colorful kolekce je unikátní a přináší do vašeho domova nejen vůni, ale také krásnou dekoraci.

Svíčky od VONTREE CANDLE nejsou jen obyčejným produktem. Jsou symbolem udržitelnosti, krásy a společenské odpovědnosti. Každá svíčka je vyrobena s láskou a péčí, aby přinesla do vašeho domova světlo, vůni a kousek umění. Připojte se k nám a podpořte nejen své pohodlí, ale také dobrou věc, která stojí za to.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz