Proč je značka VonTree Candle jedinečná?

Máte rádi svíčky, ale nevíte, které jsou pro Vás ty nejlepší? Do vyhledávače zadáte slovo svíčka a vyjede Vám spousty odkazů a doporučení nebo reklam, kde svíčku zakoupit. Při pohledu na nespočet nabídek nastává výběrová paralýza. Který výrobce je ten pravý? Nebudu Vám zde tvrdit, že naše svíčky jsou nejlepší na světe (i když, kdo ví:)), ale řeknu Vám, proč si mezi nepřeberným množstvím výrobců vybrat právě mě.


neslyšící tvůrkyně

Podporujete rádi lokální tvůrce a zároveň chcete podat pomocnou ruku znevýhodněným osobám? Tvorba svíček je pro mě nesmírnou radostí a uspokojením. Díky Vašemu zájmu o svíčky, mohu dělat to, co mě opravdu baví a nebýt pro společnost přítěží. Uplatnění osob s handicapem je na trhu práce velice těžké, proto jsem se rozhodla založit vlastní firmu, kde budu sama sobě svoji paní. A jelikož vím, jak těžký může být život se sluchovým handicapem, část zisku z prodeje věnuji Svazu neslyšících a nedoslýchavých ČR a.s
kvalitní suroviny_1

Nejen poslání, s jakým svíčky tvořím, ale i kvalitní suroviny, dělají ze svíček VonTree Candle, něco jedinečného. Dobře zvolené suroviny jsou jedním z nejdůležitějších kritérií, které určuji kvalitu svíček. Svíčky Vontree Candle jsou tvořeny z pečlivě vybraných surovin, které neobsahují žádné ropné produkty:

  • 100% přírodní sójový vosk
  • 100% přírodní včelí vosk od českého včelaře
  • Certifikované vonné a esenciální oleje

GMO free_1

Díky správně zvoleným surovinám, jsou svíčky VonTree Candle šetrné ke zdraví i přírodě. Komponenty jsou VEGAN FRIENDLY (nejsou testovány na zvířatech), GMO FREE (sója není geneticky upravována) a neobsahují žádné parabeny, ani ftaláty.  

ruční práce_1

A co je na tom vše nejlepší? Každá svíčka je dělaná ručně, s láskou a péči v jihomoravské dílně. O každou svíčku se pečlivě starám tak, aby Vám vykouzlila úsměv na tváři a štěstí v srdci. 


Děkuji Vám všem, z celého mého srdce za Vaši podporu, milá slova a přízeň, kterou mi dennodenně vyjadřujete. Děkuji.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz